visit our location:
Steenweg op Hoogstraten 72a U8 BE 2330 Merksplas
Opening Hours:
Mon-Fri 8am-5pm
Send us mail
info@internationaal-sneltransport.nl
Phone Number
+31858000370
Vraag een offerte

Express koerier

 

Express Koerier – Snel, Betrouwbaar en Efficiënt

 

Als u een belangrijk pakket of document moet verzenden, wilt u er zeker van zijn dat het snel en veilig wordt bezorgd. Gelukkig is er de express koerier, die zorgt voor snelle en betrouwbare bezorging van uw zending. Of het nu gaat om een spoedzending, documenten, pakketten of andere goederen, de express koerier zorgt ervoor dat uw zending op tijd op de juiste plaats aankomt.

Altijd bereikbaar

Onze Express-koerier staat altijd klaar voor zijn klanten. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door bereiken op nummer 0031 (0) 85 800 0370. Of het nu gaat om het versturen van uw expresszending naar België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Sloven

Wat is een express koerier?

Een express koerier is een koerierservice die gespecialiseerd is in het snel en betrouwbaar bezorgen van pakketten, documenten en andere goederen. Het biedt een snelle, veilige en betrouwbare bezorgservice, waarbij de zending meestal dezelfde dag of binnen een paar dagen wordt afgeleverd. Dit type service wordt vaak gebruikt door bedrijven en particulieren die behoefte hebben aan een snelle en efficiënte bezorging.

Voordelen van een express koerier:

  • Snelheid: Een express koerier biedt snelle bezorging binnen enkele uren of een dag, afhankelijk van de locatie.
  • Betrouwbaarheid: Een express koerier garandeert de veilige en betrouwbare bezorging van uw zending.
  • Flexibiliteit: Een express koerier biedt verschillende bezorgopties, zoals same-day bezorging, overnight bezorging en internationale bezorging.
  • Traceerbaarheid: U kunt uw zending volgen vanaf het moment van ophalen tot aan de levering.
  • Professionaliteit: Een express koerier biedt professionele en efficiënte service voor al uw bezorgbehoeften.

Soorten express koerierservices:

  • Same-day bezorging: De zending wordt op dezelfde dag bezorgd.
  • Overnight bezorging: De zending wordt de volgende dag bezorgd.
  • Internationale bezorging: De zending wordt bezorgd naar het buitenland.
  • Spoedzending: De zending wordt met spoed bezorgd.

Wanneer heeft u een express koerier nodig?

U heeft een express koerier nodig wanneer u belangrijke documenten, pakketten of andere goederen snel en betrouwbaar moet verzenden. Bijvoorbeeld, als u een belangrijk contract moet bezorgen, of als u producten moet leveren aan een klant die op tijd moet worden geleverd. Een express koerier biedt de oplossing voor deze spoedeisende bezorgbehoeften.

Wat betekent expresslevering?

Het lijkt bijna onmogelijk om nationale en internationale expressbestellingen snel te laten bezorgen. Stelt u zich eens voor dat uw pakket ’s morgens bij u wordt opgehaald en binnen 24 uur duizenden kilometers verderop wordt afgeleverd. Bij Kempen Transport is dit nu mogelijk dankzij onze Express-koeriersdienst, waarbij we samenwerken met ’s werelds grootste internationale koeriersbedrijven om leveringen aan te bieden in slechts 1-3 dagen. We kunnen dit versnelde bezorgservice realiseren door de duizenden pakketten die elk jaar vanuit Nederland naar de rest van de wereld worden verstuurd.

Onze expresskoeriersdienst is in staat om zendingen snel en efficiënt te vervoeren via onze Express-koeriers. We zijn er trots op dat we u pakketten kunnen leveren tegen een prijs die elders niet te vinden is. We zorgen ervoor dat u kunt profiteren van de goedkoopste Nederlandse en internationale expresslevering. Vraag vandaag nog een offerte aan bij onze Express-koerier om een ​​spoedzending te boeken tegen de absoluut laagste prijs.

Snelle koeriers

Met de Express-koeriers van Kempen Transport kunt u wereldwijd sneller verzenden. Optimaliseer uw logistieke operaties voor snelheid. Laat uw pakketten, pakketten of pallets bezorgen door een topspeler in de logistieke sector. Boek internationale express-verzendoplossingen bij Kempen Transport “Express zending” om er zeker van te zijn dat uw zending binnen de kortst mogelijke tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Onze expresspakketdienst is beschikbaar in de hele wereld! Onze Express-koeriers kunnen uw zending naar bijna elk land verzenden, waaronder België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden. Bij Kempen Transport hebben we een uitgebreid netwerk van transporteurs opgebouwd om ervoor te zorgen dat we aan elke transportbehoefte en express zending kunnen voldoen. Verstuur uw internationale expresspakket met ons, en wij zorgen voor alle afleveringsdetails in uw naam.

 

Vraag on meer info of een offerte

0031(0)85 800 0370

Bel Ons 7/7 - 24/24

Experts

Vraag Info Of Een Vrijblijvende Offerte

Transport Reserveren

Let op: Bij spoed, klik & bel 0031(0)85 800 0370

Express koerierEen juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als voor ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen. Zodra u dit formulier verzend, wordt uw aanvraag in behandeling genomen door het onze Express koerier. U ontvangt zo snel mogelijk van ons een e-mail terug.

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Beschrijf je goederen
Afmetingen pallets/goederen
Totaal gewicht van de goederen
Extra informatie?