visit our location:
Steenweg op Hoogstraten 72a U8 BE 2330 Merksplas
Opening Hours:
Mon-Fri 8am-5pm
Send us mail
info@internationaal-sneltransport.nl
Phone Number
+31858000370
Vraag een offerte

In heel Europa

Ophalen en leveren van goederen in heel Europa binnen 48 uur! Vaak al binnen 24 uur 😉

Spoed

Voor dringende zaken het hele jaar door bereikbaar op nummer 0031(0)85 800 0370

Tot 7000 kg

U kan bij ons terecht voor Snel transporten tot 80m3 en 7000kg. Onze snelkoeriers staan 24/7 voor u paraat via Whatsapp..

Enkel voor spoed opdrachten buiten de kantooruren: 0031(0)85 800 0370 (WhatsApp available)

Kempen Transport

Sneltransport Nederland Portugal - Spoedtransport

Kempen Transport garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid..

Sneltransport Nederland Portugal gezocht? Spoedtransport vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat aan. Hebt u dringend Sneltransport Nederland België nodig dan kunt u ons kantoor bellen en dan zijn wij heel snel bij u. Uw verzending wordt snel en met grote zorgvuldigheid door dienst Spoedtransport.

Sneltransport Nederland Portugal

Iedere dag verzorgen wij spoedtransporten vanuit Nederland naar Portugal voor bedrijven en particulieren.  Wij zijn gespecialiseerd in het ophalen en leveren van goederen in heel Europa binnen 48 uur! Vaak al binnen de 24 uur.

Internationaal sneltransport werkt snel, betaalbaar & veilig

We ondernemen al meer dan 10 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven voor een spoedtransport Nederland Portugal. Wij zorgen ervoor dat uw pakket of goederen op een efficiënte en snelle wijze vanuit heel Europa naar Portugal kunnen worden geleverd.

Elk pakket vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat aan. Spoedtransport Nederland Portugal garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen van en naar Portugal en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid.

Snelle expreskoerier naar Portugal

Als vertrouwde spoedkoerier zijn we gespecialiseerd in dringende expresleveringen van en naar diverse   bestemmingen. Sterker nog, we behoren tot Europa’s meest ervaren sneltransport ondernemingen. Dat betekent dat wij de partner zijn wanneer u een scherpe offerte nodig heeft voor snelle, non-stop koeriersdiensten met  bestemmingen in heel Portugal . En natuurlijk leveren we ook van en naar de Europese buren van Portugal .

Een pallet verzenden

Spoedtransport Nederland Portugal is de perfecte oplossing als u op zoek bent naar een betrouwbare manier om een ​​pallet te verzenden. We bieden palletverzending aan in heel Europa tegen betaalbare prijzen en een concurrerende individuele aanbieding maken die is afgestemd op uw behoeften. Sneltransport Nederland Portugal werkt samen met een uitgebreid netwerk van logistieke dienstverleners die vrachtvervoer aanbieden van Nederland naar elk Europees land, waarbij ze ervoor kiezen om alleen met de meest vertrouwde koeriers samen te werken. Het verzenden van pallets in Europa was nog nooit zo eenvoudig, sneller of betrouwbaarder! Ons team van experts staat altijd klaar om u aanvullend advies te geven over het voorbereiden van een pallet, voor verzending of om u te helpen met al het andere dat u nodig heeft.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor Sneltransport Nederland Portugal zijn afhankelijk van de geselecteerde service en de afmetingen van de zending. De meeste logistieke dienstverleners bepalen de prijs van hun verzenddiensten op basis van het gewicht en/of de grootte van elk pakket. Aanvullende diensten zoals leveringsbevestiging, bewijs van acceptatie of zelfs transportverzekering kunnen toeslagen op de uiteindelijke prijs toevoegen. Om te weten hoeveel het kost om vanuit Nederland naar Portugal een spoedtransport te verzenden, gebruikt u gewoon onze offerteaanvraag en selecteert u de gewenste dienst. Wij berekenen zo snel mogelijk de uiteindelijke verzendprijs. In sommige uitzonderingen zal ons team in de kortst mogelijke tijd een oplossing op maat maken die past bij uw verzendbehoefte.

Vraag on meer info of een offerte

0031 (0) 85 800 0370

Bel Ons 7/7 - 24/24

Experts

Vraag Info Of Een Vrijblijvende Offerte

Transport Reserveren

Let op: Bij spoed, klik & bel 0031(0)85 800 0370

Sneltransport Nederland PortugalEen juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als Express zending erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen. Zodra u dit formulier verzend, wordt uw aanvraag in behandeling genomen door het team van Express zending U ontvangt zo snel mogelijk van ons een e-mail terug.

Bij Sneltransport Nederland Portugal verzorgen we niet alleen spoedtransport naar Duitsland, maar ook sneltransport vanuit Nederland naar België; Bulgarije; Cyprus; Denemarken; Duitsland; Estland; Finland; Frankrijk; Griekenland; Hongarije; Ierland; Italië; Kroatië; Letland; Litouwen; Luxemburg; Malta; Nederland; Oostenrijk; Polen; Portugal; Roemenië; Slovenië; Slowakije; Spanje; Tsjechië  en Zweden.

Vraag een gratis offerte aan

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Beschrijf je goederen
Afmetingen pallets/goederen
Totaal gewicht van de goederen
Extra informatie?